Ціна квитка – 10 грн: Каспрук розповів про умови відновлення руху маршруток у Чернівцях

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук в сьогоднішньому відеозверненні у Facebook повідомив про можливість відновлення руху маршруток.

“Постановою Кабміну нам заборонені будь-які перевезення, крім спецперевезень. Спецперевезення – це працюючі люди, Ми забезпечили частину людей проїзними, частині дозволили по довідці з роботи користуватися громадським транспортом. Електротранспортом. У нас стоїть питання відновлення роботи маршрутних автобусів”, – сказав Каспрук, додавши, що вартість перевезень в умовах карантину перераховувалася кілька разів і завтра це питання розглядатиме виконком, який, швидше за все, не ухвалить рішення про ціну квитка.

Оскільки можливим буде перевезення пасажирів тільки на сидячх місцях, мер повідомив, що судячи з розрахунків, враховуючи всі видатки, рейс не буде збитковим для перевізників, якщо квиток коштуватиме 9-10 гривень.Він додав, що знає про нарікання чернівчан про зависоку ціну квитка, але, на його думку, так кажуть люди, які не живуть у віддалених районах міста.

“Жодну людину ніхто не примушує користуватися цим громадським транспортом. Якщо ви вважаєте, що 9-10 гривень – це дорого, якщо виконком таки прийме таке рішення, ви можете не користуватися, а продовжувати добиратися самостійно, як ви добираєтесь вже третій місяць. Частина людей згідна платити 10 гривень за квиток на маршрутку, адже це все-одно дешевше, ніж їхати на таксі”, – зауважив міськй голова.

Реклама

Коментарі:

  • Сраки в них не позлипаются від 10грн😠😠😠

  • Це все одно,що позбавити людину можливості заробляти,і казати: якщо ви вважаєте,що платитикза їжу вамкне по кишені – голодуйте так само,як ви це робили дотепер…

  • Да…спробуйте подумати глобальніше, за всіх буковинців.

Залишити коментар