У Києві на Майдані відбувається акція #СтопРеванш

У неділю, 24 травня 2020 року, о 14:00 на київському Майдані Незалежності зібралися учасники протестної акції з нагоди першої річниці президентства Володимира Зеленського

Про це передає Еспресо.TV.

Встановлено сцену, люди тримають прапори. Сьогоднішня акція має позапартійний характер. Точно такі ж мітинги пройдуть й у понад 30 інших містах.

Організатором виступає Рух опору капітуляції, у повідомленні пресслужби якогонаголошувалося:

“За лічені місяці Україна під керівництвом Зеленського перекреслила більшість здобутків Майдану. Під гаслами прагнення до миру команда Зеленського схиляє Україну до капітуляції у війні з Росією, під гаслами продовження проєвропейських реформ відбувається їх згортання та повернення старих корупційних схем часів Януковича. Українцям хакнули мізки на виборах, і кампанія з промивки мізків триває безперервно увесь цей час.

Що вдалося президенту зробити протягом року? Йому вдалося повернути українців із-закордону, але не завдяки успіхам України, а завдяки коронавірусу. Йому вдалося замінити все керівництво країни, але не на кращих, а на гірших. Йому вдалося зробити з української політики безперервне і скандальне шоу, яке стало ширмою посилення олігархічного впливу”.

Реклама

Залишити коментар