У Чернівецькій міськраді повідомили про кадрові зміни

Начальником управління  контролю за благоустроєм міста міський голова Олексій Каспрук  своїм розпорядженням  з 22 травня ц.р.  призначив Ярослава Городенського  як такого, що успішно пройшов  конкурсне випробування та був зарахований до кадрового резерву.

Сергія Обшанського в порядку переведення з 22 травня призначено  на посаду заступника директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради як такого,що перебуває в кадровому резерві міської ради.

Про це повідомили у пресслужбі Чернівецької міської ради.

Довідка:

Ярослав Городенський, 1973 року народження, чернівчанин, має вищу економічну освіту, двадцять років працював в органах податкової служби, пройшов трудовий шлях від головного спеціалісту сектору безпеки відділу податкових розслідувань до начальника податкової інспекції. З листопада 2014 працював у Чернівецькій міській раді на посадах директора департаменту економіки, директора департаменту  містобудівного комплексу та земельних відносин  міської ради.

Сергій Обшанський, 1971 року народження, чернівчанин, має вищу юридичну освіту, працював на керівних посадах в ТОВ «Стамплекс», СМП «К.І.», ТОВ «Олбі-Рос», «Еліт-Україна», «Ріглі Україна», ДП «Лакталіс Україна», ТОВ «Макус Україна», в 2014-2015 рр. – заступником голови Першотравневої районної у місті Чернівці ради, з  листопада 2015 року  – начальником інспекції з благоустрою при виконавчому комітеті міської ради, начальником управління контролю за благоустроєм міста міської ради.

 

Реклама

Залишити коментар