Арсеній Яценюк відвідав Чернівці, аби особисто подякувати медикам

Фонд “Відкрий Україну” продовжує підтримувати медичних працівників, які віддано виконують свої професійні обов’язки в умовах пандемії. Чернівецька область залишається «лідером» по кількості інфікованих на COVID-19 та досі потребує допомоги.

Тому засновник Фонду Арсеній Яценюк відвідав Чернівці, щоб особисто подякувати буковинським медикам за те, що вони ризикуючи власним життям щодня рятують сотні українців.

“Ми вдячні всім працівникам лікарень, які працюють на передовій протистояння небезпечній інфекції. Зараз ми хочемо підтримати медсестер. Важливо розуміти, що медсестри необхідні суспільству так само, як і лікарі”, – сказав політик.

Саме тому Фондом Арсенія Яценюка “Відкрий Україну” було надано матеріальну допомогу Чернівецькій міській лікарні №1 визначеної базовою у боротьбі з COVID-19. Ці кошти призначені для виплати разової грошової допомоги медсестрам лікарні. Кожна медсестра лікувального закладу отримає разову безповоротну фінансову допомогу у визначеному розмірі. У період послаблення карантину потрібно пам’ятати, що Україна все ще бореться з коронавірусом, а українські медики досі потребують допомоги.

 

Реклама

Залишити коментар