Зеленський емоційно відреагував на питання, чи не боїться він акцій протесту проти його політики

Президент України Володимир Зеленський на сьогоднішній пресконференції емоційно відреагував на запитання журналістки про те, чи не боїться він акцій протесту людей, які привели його до влади. Адже вони тепер задають йому ті ж питання, що рік тому Зеленський задавав Порошенку під час дебатів.

“Рік тому українці виказали Вам безпрецедентний рівень довіри і тим самим дали оцінку минулій владі. За цей рік ті питання, які ви озвучували на “Олімпійському” Петру Порошенку, як у телеефірах, так і у соціальних мережах. Чи не боїтесь Ви, що ті люди, котрі привели Вас до влади, котрі голосували за Вас, бачачи ті рішення, які приймаються Вами, можуть виходити на акції протесту і виступати більш агресивно, так, як виступають Ваші противники?”, – запитала кореспондентка.

“Для чого ви це говорите? Ви хочете, щоб люди виходили на вулиці? Ви така молода людина, сонце вийшло, прекрасна погода. Ми дощику радіємо не як романтики, а тому, що посуха по всій Україні і в нас не буде врожаю. І тому що в нас пожари і могло згоріти в нас більшість всіх лісів в Україні.Ось чим ми займаємось щодня. І справедливо і чесно виконуємо свою роботу. А переворотів в Україні не треба. Якщо людям не подобається влада і те що роблю я, і моя політика, я, будь ласка, я для цього прийняв закон про імпічмент”, – сказав президент.

“Я нічого не боюся, тому що я нічого поганого не роблю.” – додав Зеленський.

Реклама

Залишити коментар