Обшанський: Санітарний стан Чернівців – незадовільний (фото)

Санітарний стан міста – незадовільний. Про це повідомив начальник Управління з благоустрою Чернівців Сергій Обшанський.

Зокрема, на своїй сторінці у Facebook посадовець повідомив, що станос на 15 травня під час обстеження території Чернівців “виявлено невиконання робіт з прибирання прибудинкових територій, тротуарів, прибордюрної частини доріг тощо”.

“Враховуючи вищевикладене, прошу Вас Олександр Бурак (1-й заступник директора департаменту ЖКГ) , як розпорядника коштів та замовник робіт та Едуард Дущак (директор КП МіськШеп) , як виконавець робіт:
– організувати роботи з ліквідації зазначених недоліків та врахувати зауваження управління при затвердженні актів виконаних робіт виконавцю робіт за І половину травня 2020 року.

Неприбирання прилоткової частини дороги від змету за наступними адресами:
1.Миколайчука (від вул. Мусоргського до Полєтаєва),
2.Миколайчука (від Фізкультурної до Полєтаєва).

Непокіс трав за наступними адресами:
вул. Миколайчука, Полєтаєва, Головна, 162, Комарова-Головна, Комарова, 2-18, П.Орлика, 1-В-11, Фізкультурна (від вул. Брянської до буд. № 3-А).

Неприбрані контейнерні майданчики від великогабаритного сміття за адресами: вул. Горіхівська,43(побутове сміття), вул. Горіхівська-Оршівська (побутове сміття), вул. Сторожинецька, 48 (гілля,побутове сміття), вул. Сторожинецька,101 (побутове сміття,гілля), вул. Сторожинецька,119 (побутове сміття та гілля), вул.Сторожинецька,20 (побутове сміття), вул.Сторожинецька,39(побутове сміття), вул.Сторожинецька,91 (побутове сміття), вул.Краматорська-Іванківська (побутове сміття).

Неприбрана прилоткова частина дороги за адресами:
вул. Зарожанська від вул. Кошового до вул. Горіхівської, вул. О.Кошового від вул.З.Космодем’янської до вул. Канівської, вул.Сторожинецька, від вул.Героїв Майдану до вул.Павла Каспрука, вул.Сторожинецька від вул.Ковельська до вул.Чугуївська.

Складований змет на тротуарі:
вул.З.Космодем’янської.
Порушення щодо прибирання контейнерних майданчиків:
– на розі вул.Міліївська – М.Рибалки (побутове сміття).

Порушення щодо прибирання прибурдюрної частини дороги:
– вул.Дзержика 20,22.
вул. Гончара, 43, Буковинська, 25, Головна, 119 (неприбирання прилоткової частини дороги від змету).
– смітники, складоване гілля, деревина біля контейнерних майданчиків за наступними адресами 2 провулок Герцена, 2, проспект Незалежності, -Миру, Авангардна-Сосюри, Кармелюка (навпроти цегельного заводу), Кармелюка, 65-67, 2-й пров. Кармелюка, 2, С.-Щедріна-Залозецького, Залозецькоого, 93,
– складування змету на тротуарі за такими адресами: вул. Кармелюка (від вул. Буковинської до Миргородської), Миру (парна сторона), Авангардна (частково складований змет на тротуарі), Винниченка (частково складований змет на тротуарі від Миру до залізничного переїзду).
1. Великогабаритне сміття на конт.майд. за адресою вул. Синельникова-Вапнярська
2. Складування змету на тротуарах вул. Севастопольської, Білоруської та Синельникова.
Великогабаритне сміття на зеленій зоні вул. Винниченка-Жасмінна.
Гілля на зеленій зоні вул. Січових Стрільців, 28.
Великогабаритне сміття по вул. С.Стрільців, 40.

Не прибрана прибордюрна частина дороги за адресами: Винниченка-Ставропольська, Комунальників, 1-А, Руська, 126, від № 213 до 219-Е, 209, вул. С.Стрільців (підйом від моста через р. Прут по обидві сторони дороги (бруківка), до повороту до монастиря «Гореча»).

Не вивезений змет по вул. Руська, 219-Е, 192-А, 135.

Неприбрана прибордюрна частина доріг по вул. Аксенина (парна частина, ділянка від вул. Павлова до пров. Мічуріна), (непарна частина, ділянка від вул. Суворова до вул. Невського), вул. Гончарова (непарна частина, ділянка вул. № 5).
Не прибраний контейнерний майданчик за адресою пр. Незалежності, 50 (гілля).
Гілля та великогабаритне сміття на контейнерних майданчиках по вул. Комарова, 34 (в роботі).
Не прибрана прилоткова частина дороги: вул. Рівненська (від Героїв Майдану до пологового будинку), вул. П.Орлика (від Героїв Майдану до вул. Небесної Сотні)”, – йдеться у дописі Обшанського.

Реклама

Залишити коментар