Каспрук розповів про ситуацію з відновленням роботи ринків у Чернівцях

13 травня Чернівецький міський голова Олексій Каспрук у своєму відеозверненні розповів, яка ситуація наразі із дозволом на відновлення роботи ринків. Це питання сьогодні обговорювалося на засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС.

“Постановою Кабінету міністрів заборонено функціонування міського громадського транспорту, окрім спецперевезень. Це означає, що людина, якій треба щось купити на Калинівському ринку, чи підприємець, або продавець, який не має власного транспорту і якому потрібно поїхати на ринок, не зможе скористатися громадським транспортом. Ми про це говорили сьогодні з підприємцями, це теж виклик. Завтра ми це ще будемо обговорювати”, – сказав мер.

За словами Каспрука, у Хмельницькому ситуація щодо захворювань простіша, там ринок відкрився і якщо у Чернівцях не запрацють Калинівський ринок та Добробут, то через пару тижнів клієнти переорієнтуються на ринок у місті Хмельницький.

“І не факт, що ми зможемо в такій ситуації відновитися на наших міських ринках. Ми про це будемо говорити. І будемо шукати той баланс із здоровим глуздом, між здоров’ям чернівчан, життям чернівчан і необхідністю заробляти собі на шматок хліба. Це дуже важливо”, – підсумував міський голова.

Реклама

Залишити коментар