“Адаптивний карантин”: На Буковині можуть дозволити роботу речових ринків та магазинів

На Буковині обласна комісія з питань техногено-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволила відновити роботу речових магазинів та промислових ринків.

Про це повідомив заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук на своїй сторінці у Facebook

“Активність підприємців та місцевих депутатів привела до того, що сьогодні 13 травня на засіданні обласної комісії ТЕБ та НС прийнято рішення дати можливість тим радам, які звернулись до обласної комісії ТЕБ та НС на своєму рівні в рамках дозволеного 211 Постановою Кабінету міністрів України, приймати рішення про посилення, або послаблення карантинних обмежень.

Таким чином і Чернівецькій міській раді дали можливість прийняти рішення про рівень обмежень на торгівлю непродовольчими товарами, і на своєму рівні дозволити цю торгівлю. Що стосується відновлення транспортного пасажирського сполучення то на рівні України рішення щодо цього не прийнято і на місцях це буде порушенням 211 Постанови Кабміну.

Таким чином торгівлю на Калинівському ринку непродовольчими товарами можуть дозволити, а пасажирське сполучення через заборону Кабміну буде вважатися порушенням”, – йдеться у дописі посадовця.

 

Реклама

Залишити коментар