На Буковині поліцейський застрелив собаку, якого нацькував господар (відео)

За цим фактом було проведене службове розслідування для надання оцінки діям правоохоронця.

5 травня працівники КОРДу були залучені для проведення слідчих дій в рамках розслідування кримінального провадження за фактом виготовлення та розповсюдження наркотичних речовин.

Про це повідомляє прессдужба поліції Буковини.

“Під час санкціонованого обшуку в помешканні фігурантів кримінальної справи на спецпризначенців накинувся собака, яку нацькував господар.

Дії тварини загрожували здоров’ю і життю поліцейського, тому співробітник КОРДу використав вогнепальну зброю для знешкодження тварини, керуючись статті 43 та частиною 13 статті 46 Закону України “Про Національну поліцію”.

Згідно із проведеною перевіркою, дії спецпризначенця визнали необхідними та правомірними в тій ситуації, що склалася. До того ж, інформація, яка поширюється в мережі Інтернет щодо перебування дітей в кімнаті під час пострілу, не відповідає дійсності”, – йдеться у повідомленні.

 

Реклама

Коментарі:

  • Чуваки! Ви реально вважаєте що це відео виправдовує спецпризначенця? Це рівень підготовки такий, що не здатен впоратися з собакою і почав кричати та тикати в неї зброєю? А що зробить цей панікер, коли несподівано в квартирі на нього чискочить дитина з іграшковим пістолетом? Теж на першій секунді пристрелить?

  • Чуваки! Ви реально вважаєте що це відео виправдовує спецпризначенця? Це рівень підготовки такий, що не здатен впоратися з собакою і почав кричати та тикати в неї зброєю? А що зробить цей панікер, коли несподівано в квартирі на нього вискочить дитина з іграшковим пістолетом? Теж на першій секунді пристрелить?

Залишити коментар