На вулицях Черкас вночі з’явилася віськова техніка – радник мера

У місті Черкаси на вулицях з’явилася військова техніка і нацгвардійці. Про це в неділю, 3 травня, на своїй сторінці в Facebook повідомив радник міського голови міста Станіслав Коломієць.
Появу техніки радник мера пов’язує зі скандалом навколо міського голови Анатолія Бондаренка, якого нібито повинні були в понеділок викликати на допит через його рішення послабити карантин в місті, пише Кореспондент..
“Я опублікував заклик до людей, щоб ті прийшли під Головне управління Нацполіціі в Черкаській області, де повинен був відбутися допит Анатолія Бондаренка і висловили йому свою підтримку. Але допит скасували, а на вулицях з’явилася техніка”, – написав Коломієць.
У той же час, Коломієць виклав у мережу свою розмову з одним з водіїв вантажівки.
“Одну з таких вантажівок я помітив біля мого будинку, і поцікавився, в зв’язку з чим таке небачене раніше посилення? Відповіли, що “патрулюють”. Гей! Я в Черкасах вже 7 місяців і КрАЗами мій район не патрулюють!”, – написав Коломієць.
Раніше стало відомо, поліція Черкас порушила кримінальну справу через рішення місцевої влади послабити карантинні обмеження.

Реклама

Залишити коментар