Гурт STELSI відіграв перший в Україні віртуальний концерт у форматі 360 градусів

Основоположники стилю «електро-фольк» – гурт STELSI стали першою в Україні командою, яка відіграла віртуальний концерт у форматі 360 градусів. Концерт “карантинник”, присвячений усім тим людям, які неухильно дотримуються вимог щодо самоізоляції, музиканти подарували своїм прихильникам у четвер, 30 квітня.

Унікальність цього онлайн-карантинника полягає в тому, що будь-хто з глядачів мав змогу повноцінно відчути себе на місці події, відчути себе режисером відео, яке хлопці транслювали просто зі своєї музичної кузні – студії звукозапису.

«Ми розуміємо, як людям на самоізоляції зараз важко – перебуваючи у чотирьох стінах для того, щоб уберегтися від хвороби. Через карантин чимало людей не бачить наживо своїх друзів уже два місяці. Тому ми вирішили здивувати своїх шанувальників оригінальним форматом онлайн-концерту – для того, щоб кожен глядач міг вільно максимально відчути себе на драйвовому концерті», – каже лідер гурту STELSI Олексій Кухарський.

Під час “карантинника” STELSI зіграли як старі композиції, так і здивували новими енергійними піснями. Такими як, скажімо, «Дон Педро», яка відрізняється від інших композицій тим, що тут присутня суміш латиноамериканських мотивів із запальною електронною музикою, притаманною гурту STELSI.

До речі, відеозапис цього унікального концерту доступний до перегляду і зараз. Музиканти подбали, щоб усі глядачі, за бажання, могли ще раз насолодитися їхнім виступом. Відео доступне на Facebook і в Youtube.

 

Реклама

Залишити коментар