Бешлей судитиметься з Каспруком: каже, що звільнення незаконне – ЗМІ

Колишній директор департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради Володимир Бешлей оскаржує своє звільнення у суді.

Про це свідчать матеріали суду, оприлюднені в Єдиному реєстрі судових рішень, пише molbuk.ua.

В ухвалі Чернівецького окружного адміністративного суду йдеться, що Володимир Бешлей подав позов із проханням визнати незаконним, протиправним та скасувати розпорядження Чернівецького міського голови О. Каспрука від 03.04.2020 року № 389-к “Про звільнення Володимира Бешлея, директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради”.

Окрім того, Бешлей просить суд поновити його на роботі на посаді керівника департаменту ЖКГ з 3 квітня 2020 року.

Водночас Бешлей просить стягнути з департаменту ЖКГ на свою користь середній заробіток за час вимушеного прогулу з 3 квітня 2020 року по день винесення рішення суду з розрахунку 657,89 грн одноденної заробітної плати.

У судовій ухвалі йдеться, що Чернівецький окружний адмінсуд приймає позовну заяву Бешлея до розгляду та відкриває провадження у справі за позовом Бешлея до міського голови Чернівців Олексія Каспрука про визнання протиправним та скасування рішення, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Справа буде розглядатись за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи.

Нагадаємо, міський голова Чернівців Олексій Каспрук 3 квітня 2020 року підписав розпорядження про звільнення директора департаменту ЖКГ Чернівців Володимира Бешлея.

Реклама

Залишити коментар