В українській армії – майже півсотні хворих на COVID-19

У Збройних силах України станом на ранок 3 травня підтверджені вже 49 випадків інфікування COVID-19

Про це повідомляє командування Медичних сил Збройних Сил України на своїй сторінці у Facebook

“За минулу добу зареєстровано чотири нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Хворі (Харківська область – 3 військовослужбовці, Дніпропетровська область – 1 військовослужбовець) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, симптоми захворювання відсутні”, – йдеться в повідомленні.

Загалом, станом на ранок 3 травня в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 49 осіб.

Також за період пандемії одужали 30 осіб та 2 летальних випадки.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 295 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби – 91 особа.

Як підкреслює командування Медичних сил ЗСУ, найчастіше інфекція серед військовослужбовців поширюється під час епізодичних зустрічей з друзями та рідними.

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 3 травня в Україні 11913 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 288 летальних, 1547 пацієнтів одужали. Хворобу підтверджено у 829 дітей та 2 325 медиків.

Реклама

Залишити коментар