На Буковині поліція задокументувала два факти незаконного зберігання наркотиків

Один випадок зареєстрований у Садгірському районі Чернівців, інший – у Кельменецькому районі. Правопорушникам загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівеьцої області.

Під час проведення санкціонованого обшуку в будинку 28-річного жителя Садгори, співробітники сектору кримінальної поліції виявили та вилучили висушене та подрібнене листя канабісу вагою 500 грамів та декілька згортків із вмістом порошкоподібної речовини білого кольору, схожу на амфетамін.

Аналогічне правопорушення задокументували оперативники Кельменецького відділу поліції. Правоохоронці виявили у 37-річного жителя села Іванівці паперовий згорток із канабісом.

Все вилучене поліцейські направили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи.

За вказаними фактами тривають досудові розслідування у кримінальних провадженнях за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар