Суд виправдав чоловіка, який самовільно перетнув карантинний пост на в’їзді в Чернівецьку область

На Буковині суд виправдав чоловіка, якого правоохоронці оштрафували через порушення правил карантину.

Як зазначається у постанові Заставнівського районного суду, чоловіка зупинили 8 квітня на карантинному пості в селі Звенячин Заставнівського району при спробі в’їзду на територію Чернівецької області. повідомляє molbuk.ua.

У судовій постанові йдеться, що чоловік не здійснив реєстрацію в’їзду в область і самовільно без дозволу заїхав на територію Буковини.

Свою вину він у судовому засіданні не визнав. Натомість сказав, що працівники поліції необгрунтовано склали щодо нього протокол, адже він повертався до Чернівців, де постійно проживає. При собі чоловік не мав довідки про місце проживання, однак показував працівникам поліції свідоцтво про право власності на квартиру, в якій проживає.

Співробітник поліції у судовому засіданні повідомив, що щодо цього громадянина було складено адміністративний протокол, оскільки він порушив умови перетину посту. Зокрема чоловік зареєстрований у Заліщицькому районі Тернопільської області, згідно з протоколом обласної комісії з ТЕБ та НС, не мав права в’їзду на територію Чернівецької області. За словами правоохоронця, будь-якої інформації про те, що він проживає у Чернівцях, він поліцейським не надав.

Заставнівський районний суд закрив провадження у справі про адміністративне правопорушення щодо обвинуваченого у зв’язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення.

Також у постанові вказано, що вона набирає законної сили після 10-денного строку подання апеляційної скарги.

Реклама

Залишити коментар