Сьогодні о 15:00 ТВА транслюватиме унікальну онлайн-дискусію Київського Безпекового Форуму

24 квітня, о 15.00 відбудеться унікальний формат онлайн-дискусії Київського Безпекового Форуму за участю чотирьох послів США.

Тема: “Війна Росії проти України: як приборкати агресора і встановити довгостроковий мир у Східній Європі”.

Участь у розмові візьмуть:
– Курт Волкер, Надзвичайний і Повноважний Посол, Спеціальний представник уряду Сполучених Штатів з переговорів стосовно України у 2017 – 2019 роках,
– Джон Гербст, Надзвичайний і Повноважний Посол Сполучених Штатів в Україні у 2003 – 2006 роках, директор центру Євразії Атлантичної Ради;
– Стівен Пайфер, Надзвичайний і Повноважний Посол Сполучених Штатів в Україні у 1998 – 2000 роках, старший науковий співробітник Стенфордського університету;
– Вільям Тейлор, Надзвичайний і Повноважний Посол Сполучених Штатів в Україні у 2006 – 2009 роках і Тимчасово повірений у справах Сполучених Штатів в Україні у 2019 – 2020 роках, віце-президент Американського Інституту миру.

Українську позицію представить Арсеній Яценюк, Прем’єр-міністр України у 2014 – 2016 роках, засновник Фонду Open Ukraine і Київського Безпекового Форуму.

Модератор дискусії – Данило Лубківський (Danylo Lubkivsky), заступник Міністра закордонних справ України у 2014 році, дипломатичний радник Прем’єр-міністра у 2015 – 2016 роках, член Наглядової Ради фонду “Відкрий Україну”.

Київський Безпековий Форум висловлює подяку Атлантичній Раді (Atlantic Council) за підтримку та співпрацю у проведенні цього заходу.

Дивіться пряму трансляцію дискусії о 15.00:
На YouTube Фонду “Відкрий Україну”: https://www.youtube.com/channel/UCEBAPyQINZeF1XDNaIhhJsg…;
На Facebook Арсенія Яценюка: https://www.facebook.com/yatsenyuk.arseniy/;
На Facebook КБФ: https://m.facebook.com/ksfopenukraine;
На сайті Фонду “Відкрий Україну”: https://openukraine.org/ua;
На сайті КБФ: https://ksf.openukraine.org/ua.

А також на ТВА і на сторінках телеканалу в соцмережах

Реклама

Залишити коментар