Під час пікету під ОДА Продан нецензурно вилаявся на мера Чернівців (відео)

Під час пікету підприємців Калинівського і Зеленого ринків під Чернівецькою ОДА секретар міської ради Василь Продан звинуватив міського голову Олексія Каспрука у бездіяльності, використавши при цьому нецензурну лексику. Це сталося під час обговорення пікетувальниками розпорядження Чернівецької ОДА про тичасове закриття ринків міста під час карантину.

Після пропозиції негайно зібрати сесію Чернівецької міської ради, аби вирішити, в якому режимі ринки все таки зможуть працювати, Каспрук сказав, що можна скликати депутатів сьогодні, на 16:00, оскільки питання невідкладне. Підприємці також настоювали на тому, щоб зібрати сесію саме сьогодні. Проте, секретар Продан заявив, що у депутатів є свої справи, і вони сьогодні не зможуть зібратися. Бо вони не на зарплаті.

“Завтра на 10:00 будем приймати рішення. Я вже запропонував. Тут сиділи там ці мери, тиждень ніх*ра не робили, я вибачаюся. Я сказав, завтра на 10 годину збираємся, приймаємо рішення. Ну що ще треба? Дві сесії зібрати?”, – сказав Василь Продан, звертаючись до обурених підприємців..

Відео – АСС

 

Реклама

Залишити коментар