У Красноїльську в храмі УПЦ (МП) грубо порушили правила карантину у Великодню ніч (відео)

У Великодню ніч в одному з храмів Української православної церкви Московського патріархату у селищі Красноїльськ очевидці зняли відеоролики, які свідчать про ігнорування священиками та вірянами всіх норм карантину.

На відео видно значне скупчення людей Біля храму. Сотні вірян на чолі з служителями церкви влаштували хресну ходу, не дотримуючись дистанції і без засобів індивідуального захисту. З собою багато хто вів за руку малих дітей.

Разом з тим, 19 квітня пресслужба поліції Буковини повідомляла, що у Великодню ніч та у неділю вранці “жодних порушень поліція не зафіксувала”.

Дані відеоролики очевидці опублікували  у соцмережах, проте пізніше їх було видалено.

Реклама

Коментарі:

  • Мені здається що журналісти лиш аби комусь зашкодувати,а може це милулорічні відео?Це ж ваш хліб,як не найти щось, що порушило по вашому права і написати погане!може треба задуматися і побоятися Бога!ми ж не безсмертні дорогі журналісти,і всім рано чи пізно треба предстати перед Богом!
    Христос Воскрес!

  • Церковь – это место, где ты не можешь быть в опасности. Когда вы идёте в церковь,знайте, что Бог с вами, но вы сейчас боитесь вируса больше чем Бога. Никто не может защитить нас так как Бог защищает, потому что велика сила Его!Эта болезнь появилась, потому что мы начинаем терять страх Божий.Вы, журналисты, что-то находите и публикуете быстро. Как мы видим для вас деньги важнее Бога!
    Христос Воскресе!

Залишити коментар