Чернівчанин, побачивши що в помешкання сусіда пробралися крадії, викликав парульних

Завдяки пильності сусіда патрульні затримали двох чоловіків, ймовірно, причетних до незаконного проникнення в чуже помешкання.

Про це повідомляє пресслужба Управління патрульної поліції Буковини.

“Сьогодні, близько 1-ї години, поліцейські отримують виклик та направляються на вулицю Ніжинську. Заявник повідомив, що помітив 2-х невідомих йому людей, які проникли до помешкання сусіда. Чоловік вже зв’язався з власником помешкання, який підтвердив, що він не вдома, а доступу до квартири ніхто, окрім нього, не має.

З дозволу власника охоронці порядку зайшли на територію, щоб перевірити інформацію. Підійшовши до хвіртки інспектори помітили, що замок зламаний, а у квартирі перебуває 2-є чоловіків. Ймовірні, зловмисники помітили поліцейських та одразу заховалися. Патрульні зайшли до квартири та почули шурхіт, який доносився з однієї з кімнат. На голосові команди відчинити двері чоловіки не реагували. Відчинивши двері інспектори виявили двох невідомих, яких одразу затримали. Чоловіки пояснити нічого не могли.

Патрульні забезпечили охорону місця події, викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського ВП.

Як з’ясували згодом затримані вже неодноразово притягалися до відповідальності згідно зі ст.185 (Крадіжка) ККУ.

Дякуємо свідомому громадянину за його пильність та небайдужість. Співпраця поліції і громади робить наше місто безпечнішим”, – йдеться у повідомленні.

Реклама

Залишити коментар