Онлайн-сервіс для самодіагностики на COVID-19 розробили у Чернівцях

У зв’язку із загрозливими темпами зростанням числа хворих на Covid-19 чернівчан турбує питання про те, як зрозуміти, чи заражені вони коронавірусом. Саме тому команда чернівецької IT- компанії Yukon Software розробила і запустила спеціальний онлайн-сервіс, за допомогою якого кожен зможе оперативно дізнатися, чи є у нього симптоми вірусу COVID-19 не виходячи з дому. Аналогічні онлайн-тести успішно працюють у Франції, Швеції, Естонії, Німеччині.

Одним з ключових завдань сервісу є не тільки виявлення та надання відповідних рекомендацій, а отримання геолокації розташування хворого для оперативного реагування медиками та локалізації території умовного зараження. За статистикою у 98% випадків люди не вказують коректні дані, чим наражають на небезпеку своє оточення.

Наголошуємо, що даний сервіс носить інформативний характер і лише попереджає про потенційну небезпеку. Додаток не є медичним інструментом і жодним чином не замінить консультацію та обстеження у лікаря.

Посилання на сайт: https://diagnostics.yukon.cv.ua/?fbclid=IwAR3kX4UwavK0n0rW9BIXDCeoxlXGPbRb_q2kxjBLlAhzBcfsxX2xVr5xNgM

Посилання на Facebook сторінку: https://www.facebook.com/YukonSoftware/

Реклама

Залишити коментар