Багатії, серед яких українець, спробували прилетіти з Лондона до Канн за хабар

Десятеро пасажирів на приватному літаку були змушені повернутися до Великої Британії після невдалої спроби відвідати розкішну віллу в Каннах на півдні Франції, повідомляє британський таблоїд Mirror.

Зазначається, що група туристів складалася з семи чоловіків у віці від 40 до 50 років і трьох жінок у віці від 24 до 27 років.

Вони повинні були приземлитися на бізнес-джеті класу люкс Embraer Legacy в аеропорту Марселя-Провансу, перш ніж намагатися дістатися до вілли на трьох вертольотах. Оплатив поїздку з Лондона в Канни український бізнесмен.

Група туристів була перехоплена поліцією під час їх поїздки в суботу, 11 квітня. Зіткнувшись з поліцією, український бізнесмен запропонував їм готівку, сказавши: «У мене є гроші, давайте поговоримо», — повідомляє видання з посиланням на джерело в поліції.

Також джерело повідомило, що українець «заплатив за все», включно з віллою і літаком, і «з нетерпінням чекав розваг зі своїми друзями і дівчатами».

«Він сказав, що вони всі йдуть на віллу і там закриваються, і що проблем не буде. Але це була явно розважальна поїздка, і відповідно до заходів зі стримування [коронавірусу] це строго заборонено. Вони планували приїхати і добре провести час на Рив’єрі, незважаючи на епідемію коронавірусу», — додало джерело.

Зазначається, що все було заплановано громадянином Хорватії, який працює в сфері фінансів і нерухомості.

Комерційні рейси в аеропортах по всій Європі наразі значно скорочені, і влада намагається зупинити приватні літаки, які порушують обмеження.

Поліція, яка охороняла кордони аеропорту Марсель-Прованс, попросила приватний літак не здійснювати посадку, але він все одно приземлився. Однак пасажирам не дозволили вийти з літака. За інформацією джерела, на борту були громадяни Німеччини, Франції, Румунії, Хорватії та України.

Туристи сперечалися з поліцією і розлютилися, коли три вертольоти, які їх очікували, отримали наказ не брати нікого на борт, а їхні пілоти були оштрафовані за порушення правил карантину.

Нагадаємо, кількість інфікованих коронавірусом у Франції перевищує 118 тисяч чоловік. Загальна кількість летальних випадків в країні становить 13 197.

Реклама

Залишити коментар