Бешлея звільнено з посади директора ДЖКГ Чернівців

Міський голова Олексій  Каспрук  своїм  розпорядженням 3 квітня цього року звільнив  Володимира Бешлея з посади директора департаменту житлово-комунального господарства за систематичне невиконання без поважних причин  посадових обов’язків.

Про це сьогодні, 7 квітня, повідомляє пресслужба Чернівецької міської ради.

Службу  Володимира  Бешлея у Чернівецькій міській раді припинено. Володимира Бешлея увільнено за неналежну організацію робіт з прибирання прилоткової частини доріг та тротуарів, що призвело до незадовільного  санітарного стану та благоустрою міста, утворення стихійних сміттєзвалищ в період карантину, а також невиконання  рішення міської постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  щодо вжиття негайних заходів для ліквідації  стихійних сміттєзвалищ.

Взято також до уваги попередньо оголошені догани Володимиру Бешлею, винесені  за неналежне виконання  посадових обов’язків в частині організації  роботи громадського транспорту у місті, зокрема  щодо проведення конкурсу на визначення  перевізників для обслуговування  автобусних маршрутів, а також щодо підготовки проектів рішень міської ради про викуп для суспільних потреб земельних ділянок, які межують з Центральним кладовищем міста,  з метою його розширення.  На  дату звільнення, догани, оголошені Володимиру Бешлею, були чинними.

Перед звільненням відповідно до діючого законодавства від  Володимира Бешлея отримано персональні пояснення.

Довідково. Володимир Бешлей – депутат  Чернівецької міської ради VІІ скликання. Директором департаменту житлово-комунального господарства  Володимира Бешлея  було призначено 26 вересня 2018 року.

Реклама

Залишити коментар