У Чернівцях ЦНАП призупиняє прийом громадян. Як подавати документи в період надзвичайної ситуації

цнап

Як повідомили в Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП), у зв’язку із прийняттям Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» та на основі протоколу Міської постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Чернівців №13, Центром надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради з 19.03.2020 призупинено прийом громадян до особливого розпорядження.

Подати документи для проведення державної реєстрації громадських формувань, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців,  можна:

  • поштою (звертаємо увагу, що відповідно до ст. 34 Закону України про нотаріат, заява викладається на нотаріальному бланку, справжність підпису заявника на ній засвідчується нотаріально);
  • в он-лайн режимі (послуга доступна для реєстрації громадської організації зі статусом юридичної особи, реєстрації юридичної особи на модельному статуті, а також реєстрація, включення відомостей та припинення фізичної особи – підприємця на порталі «Он-лайн будинок юстиції» (https://online.minjust.gov.ua).

Звертаємо  увагу про надану можливість на порталі «Он-лайн будинок юстиції» в онлайн режимі подати документи на реєстрацію громадської організації для проведення попередньої їх перевірки на відповідність законодавству.

Отримати консультацію з питань державної реєстрації громадських формувань можна також не виходячи з дому:

  • за номерами телефонів гарячої лінії: (0372) 58-52-23, 58-52-19;
  • за допомогою електронної пошти: [email protected];

Консультація з питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців:

  • за номерами телефонів гарячої лінії: (0372) 50-90-75, 50-90-76; 50-90-77.

Окрім того,  отримати інформаційну довідку з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно можна за посиланням: https://online.minjust.gov.ua/information/ за умови наявності електронного цифрового підпису.

Також є можливість подати документи на реєстрацію нерухомого майна, юридичних осіб та ФОП шляхом звернення до нотаріуса.

Реклама

Залишити коментар