Олексій Каспрук просить ввести особливий режим в’їзду і виїзду на територію Чернівців

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук звернувся з листом до голови ОДА Сергія Осачука, в якому просить дозволити ввести особливий режим в’їзду і виїзду на територію Чернівців.

Про це посадовець сказав сьогодні у прямому ефірі у Facebook.

Він нагадав, що Осачук звертався до Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій із проханням запровадити особливий режим в’їзду та виїзду на території Чернівецької області.

“Фактично, у мене підписаний лист на Сергія Осачука. Він завтра зранку його отримає. Я прошу обласну комісію з надзвичайних ситуацій так само ввести обмеження на в’їзд та виїзд з міста Чернівців”, – сказав Каспрук.

Він додав, що у разі, якщо обласна комісія прислухається до прохання мера Чернівців, то на територію міста зможуть заїжджати тільки ті люди, які працюють на об’єктах критичної інфраструктури.

“Це стосується медиків, тих хто забезпечує життєдіяльність міста. Життєдіяльність у повному розумінні, в тому числі, люди, які працюють в торгівлі, продають ліки. Але, на жаль, не всі зможуть це робити”, – продовжив міський голова.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій звернулась до Державної комісії з ТЕБ та НС із проханням встановити особливий режим обмеженого в’їзду та виїзду транспортних засобів в Чернівецькій області.

Реклама

Залишити коментар