Робота ДЖКГ з прибирання вулиць і тротуарів у Чернівцях є незадовільною – Обшанський

Організація роботи департаментом ЖКГ з ліквідації стихійних смітників, організація робіт з прибирання прилоткової частини доріг та тротуарів на території міста Чернівців є незадовільною.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник управління з контролю за благоустроєм Чернівців Сергій Обшанський.

“Під час обстеження території міста Чернівців 27.03.2020 року виявлено невиконання робіт з прибирання прибудинкових територій, тротуарів, прибордюрної частини доріг тощо.

Положенням про ДЖКГ, затвердженого рішенням Чернівецької міської ради VII скликання від 12.04.2017р. № 677 визначено наступне:

2.1.1. Створення в межах повноважень Департаменту сприятливих умов для функціонування житлово-комунального господарства, міського пасажирського транспорту, зв’язку та енергетики, забезпечення прав членів територіальної громади міста на сприятливі умови життєдіяльності.

2.1.3. Координація роботи підприємств житлово-комунального госпо-дарства щодо надання житлово-комунальних послуг.

2.1.7. Організація виконання робіт з благоустрою міста, його озеле-нення, освітлення, протизсувних робіт, ремонту та утримання міського шляхового господарства, ремонту, реконструкції, модернізації водопровідно-каналізаційного та теплопостачального господарства в місті Чернівцях і контроль за їх виконанням.

2.2.2. Здійснення відповідно до законодавства контролю за належною експлуатацією та організацією обслуговування населення підприємствами комунального господарства, міського пасажирського транспорту, зв’язку.

3.1.3. Подання пропозицій до проектів місцевих програм соціально – економічного розвитку міста щодо поліпшення обслуговування населення та благоустрою міста.

3.1.5. Проведення аналізу стану житлово-комунального господарства міста і підготовки пропозицій до проекту міського бюджету щодо фінансу-вання місцевих програм розвитку житлово-комунального господарства та видатків на організацію робіт з благоустрою міста.

3.1.18. Укладення з організаціями договорів на виконання робіт та надання послуг, визначення разом з ними та погодження договірних цін відповідно до діючих нормативних документів.

Підсумовуючи вищенаведене, за неналежну організацію робіт з прибирання міських територій несе відповідальність департамент житлово-комунального господарства міської ради в особі директора, як розпорядник коштів та замовника робіт”, – йдеться у повідомленні.

Реклама

Залишити коментар