Карантин: на Буковині поліцейські патрулюють громадські місця

Щоб не допустити поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, поліція Чернівецької області проводить низку додаткових заходів. Зокрема, від сьогодні, 29-го березня, поліцейські посилено патрулюють парки, сквери, а також інші місця відпочинку буковинців. З порушниками тимчасових обмежень правоохоронці проводять роз’яснювальні бесіди та наголошують на важливості дотримання правил карантину.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

На виконання вказівки керівництва НПУ, на Буковині організовано діяльність спеціальних рейдових груп. До їх складу увійшли співробітники підрозділів превенції обласного управління Нацполіції, поліції охорони та патрульні поліцейські. Під час спільних патрулювань громадських місць відпочинку правоохоронці здійснюють профілактичну роботу з громадянами.

 

Співробітники поліції наголошують на важливості дотримання карантинних обмежень та роз’яснюють можливі наслідки їх порушення. Поліцейські нагадують про заборони проведення масових заходів, скупчень громадян і роботи певних категорій закладів.

 

Передбачається, що з 30-го березня до складу цих рейдових груп також приєднаються і представники органів місцевої влади.

 

 

 

Реклама

Залишити коментар