Головний державний санітарний лікар розповів про поширення коронавірусу в Україні

Станом на сьогодні, в Україні немає жодної області, в якій би не було зареєстровано випадків коронавірусноі хвороби. Водночас, наразі областю, де випадки захворювання відсутні, є Миколаївська.

Про це повідомив на брифінгу в неділю заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко на брифінгу, передає УНН.

“У нас з’явились перші випадки в Кіровоградській області, перші чотири. Тому по факту немає жодної області, в якої б не було зареєстровано випадків коронавірусноі хвороби. В той же час, залишається без випадків Миколаївська – ми в минулому звіті подавали Миколаєвську область, як зареєстрований випадок, але після верифікації даних, цей випадок перенесений до міста Києва. Тому ще в Миколаївській області на даний момент можемо говорити про, станом на 29 березня, відсутність випадків”, – сказав Ляшко.

З його слів, найбільше випадків за минулу добу було зареєстровано в Черкаській області.

“Якщо брати з початку епідемії, найбільше випадків зареєстровано в місті Києві – 82 випадки, а також в Тернопільській області – 57 випадків”, – додав заступник міністра.

Реклама

Залишити коментар