Львівський бронетанковий завод передав Міноборони партію танків

Львівський бронетанковий завод, що входить до складу концерну Укроборонпром, передав для потреб армії шість танків Т-64.

Про це повідомляє пресслужба Укроборонпрому.

За інформацією директора заводу Віктора Андрощука, ремонт та модернізацію бронетехніки виконують у рамках державного контракту за 2019 рік, оскільки він є перехідним та повинен бути повністю виконаний наприкінці другого кварталу 2020 року.

Відповідно до контракту, підприємство відправило вже більше півсотні відремонтованої та модернізованої бронетехніки — це танки Т-64 і Т-72, броньовані ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ-1, а також броньовані гусеничні пожежні машини ГПМ-54.

«Ми не знаємо, скільки ще буде тривати карантин та як будуть змінюватися його умови, проте наразі ми справляємось із роботою і передаємо чергову партію танків Т-64 нашим військовим», — зазначив Андрощук.

Він також повідомив, що на підприємстві самостійно шиють маски для потреб працівників, аби дотримуватися рекомендацій щодо карантинних заходів.

В Укроборонпромі зазначили, що на початку 2020 року всі підприємства бронетанкового дивізіону концерну «демонструють поступовий ріст виробництва за різними видами продукції та послуг, попри національний карантин та перехід на частковий режим роботи».

Реклама

Залишити коментар