Карантин: у Чернівцях одиноким людям похилого віку допомагатимуть волонтери

Волонтерський штаб допомоги одиноким особам похилого віку та людям, які опинилися в складних життєвих обставинах, запрацював у Чернівцях. До його роботи залучено активістів громадських організацій, ветеранський актив, соціальних працівників, повідомляє пресслужба ратуші.

Очолює штаб заступник міського голови Олександр Паскар. Мобільні групи волонтерів та соціальних працівників відвідуватимуть одиноких громадян, аби забезпечити їх необхідними деззасобами, продуктами харчування, ліками.

Ветеранські організації разом із соціальними працівниками та сімейними лікарями відпрацьовують базу осіб цієї категорії, які потребують першочергової допомоги.

“Закликаємо всіх літніх людей не наражати себе на небезпеку, пересуваючись аптеками-магазинами-службами соцзахисту. Для допомоги у придбанні необхідного Ви можете звернутися на цілодобову лінію муніципального контакт центру: 15-80 , 0502221580 , де Вас скерують, або зателефонувати в волонтерський штаб за номером +380991572143. Закликаємо долучатися до нашої справи волонтерів і меценатів”, – зазначила заступник керівника штабу Катерина Пономарьова.

Штаб волонтерської допомоги запрошує підприємців, меценатів не залишатися осторонь, долучитися до справи підтримки чернівчан літнього віку, які в ускладнених умовах не в змозі за власний кошт забезпечити себе необхідними ліками, продуктами, засобами особистої гігієни.

Реклама

Залишити коментар