У Чернівцях поліція встановлює обставини двох ДТП, в яких постраждали пішоходи

По вулицях Університетській та Головній внаслідок наїзду автомобілів травмувалися двоє місцевих жителів. Обох потерпілих доставлено до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Вчора, 11-го березня, ввечері водій мікроавтобуса«Volkswagen», рухаючись по вулиці Головній, допустив наїзд на 20-річну чернівчанку.

Слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції одразу виїхала на місце події. Поліцейські опитали водія та очевидців автопригоди і встановили, що 34-річний водій допустив наїзд на дівчину, яка раптово вибігла з-за маршрутного автобуса на проїжджу частину дороги.

З черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та мозковою комою потерпілу доставлено до лікарні.

Ще одну автопригоду, яка сталася цього ж вечора по вулиці Університетській, задокументували співробітники Шевченківського відділення поліції.

Правоохоронці встановили, що 29-річний місцевий житель припаркував свій автомобіль «Mercedes» і, не переконавшись у безпечності своїх дій, залишив транспортний засіб. Через деякий час автомобіль почав самовільний рух і наїхав на 49-річного чернівчанина, який йшов по тротуару.

Реклама

Залишити коментар