У Чернівецькій міській раді запроваджуються протиепідемічні заходи

Відповідно до розпорядження Чернівецького міського голови Олексія Каспрука (№97-р від 11.03.20р.) з 12 березня 2020 року в адміністративних будівлях міської ради впроваджуються вимушені протиепідемічні заходи.

Секретарю виконавчого комітету Чернівецької міської ради Бабюк А.А. доручено вжити заходів  щодо обмеження відвідування  адміністративних будівель міської ради, визначивши  місця та графіки прийому громадян посадовими особами виконавчих органів міської ради  в приміщенні міської ради (Центральна  площа, 1, каб.105), відділу з питань оформлення дозвільних документів міської ради «Дозвільний центр» (вул. Героїв Майдану, 7) та  приміщенні Департаменту  праці і соціального захисту населення міської ради (вул. Героїв Майдану, 176),  передбачивши збільшення кількості та тривалості прийомів громадян.

Начальнику відділу комп’ютерно-технічного забезпечення міської ради Протащуку А.М. доручено розмістити на офіційному вебпорталі Чернівецької міської ради службові номери  телефонів керівників виконавчих органів міської ради. (Номери телефонів розміщені на сайті міської ради в розділі «Контакти»).

Керівникам виконавчих органів Чернівецької міської ради доручено:

– обмежити проведення різних заходів, що не пов’язані з основною діяльністю;

– наради, засідання з питань, які не потребують оперативного вирішення  проводити  в он-лайн режимі;          – комунікацію з робочих питань здійснювати в телефонному режимі;

– організувати  ведення журналу-реєстру відвідувачів із зазначенням дати, часу, прізвища, ім’я, по батькові відвідувача та його контактного номера телефону. Прийом заяв від фізичних  та юридичних  осіб  здійснювати  тільки  у відповідних підрозділах  міської ради:

– сектор по роботі із службовими документами загального відділу міської ради – каб. 113  приміщення Чернівецької міської ради (пл. Центральна, 1);

– відділ звернень  міської ради – каб. 112 приміщення Чернівецької міської ради (пл. Центральна, 1);

– відділ з питань оформлення дозвільних документів міської ради «Дозвільний центр» – вул. Героїв Майдану, 7.

Керівнику групи по транспортно-господарському обслуговуванню міськрайрад Голіку О.Г. доручено вжити заходів щодо обмеження доступу громадян до адміністративних приміщень Чернівецької міської ради та забезпечити проведення в цих приміщеннях протиепідемічних та дезінфекційних заходів.

Начальнику відділу з питань кадрової роботи Стецюк Л.М. доручено довести до  працівників виконавчих органів  міської ради інформацію про запровадження вимушених протиепідемічних заходів в адміністративних будівлях міської  ради та особисту відповідальність за їх дотримання.

Вимушені протиепідемічні заходи  в адміністративних будівлях міської  ради запроваджуються з 12 березня до стабілізації у м. Чернівцях епідемічної ситуації.

Реклама

Залишити коментар