У Чернівцях на карантин закрили два дитсадки

Два навчально-виховні комплекси – НВК “Любисток” (Руська, 228А) та НВК “Лідер” (Бережанська, 25А), де понад 20% дітей відсутні через хворобу на ГРВІ, призупинили свою роботу з 11 до 22 березня.

Таке рішення прийняли керівники закладів за погодженням з міськими управліннями освіти та медичного забезпечення, повідомляє пресслужба Чернівецької міської ради.

Як повідомив міський голова Олексій Каспрук, в умовах проведення протиепідемічних заходів багато батьків вирішили, що дітям краще залишатися вдома. Відтак у дитсадках низька відвідуваність дітей, в окремих садках відсутні понад 60% вихованців. Тому управління освіти здійснює щоденний моніторинг відвідуваності дошкільних закладів і визначає скільки дітей відсутні через хворобу. На сьогодні ще у 6 дошкільних закладах великий відсоток відсутності дітей через хворобу. За результатами моніторингу відвідування дошкільних закладів 11 березня буде прийматися рішення щодо доцільності призупинення навчально-виховного процесу в усіх дитсадках міста.

Реклама

Залишити коментар