Гончарук просить суд заборонити спікеру Ради розглядати питання про його відставку

В Окружний адміністративний суд Києва надійшла заява про забезпечення позову з вимогою заборонити спікеру Верховної Ради вносити до порядку денного питання про відставку членів Кабміну.

Про це повідомляється на сайті суду.

«До ОАСК надійшла заява про забезпечення позову, заявником в якій зазначений Олексій Гончарук, відповідачем — голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, третьою особою — президент України Володимир Зеленський», — йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, позивач просить заборонити до винесення судового рішення по суті включати до порядку денного позачергового пленарного засідання Ради, призначеного на 4 березня, питання про відставку прем’єр-міністра Олексія Гончарука та/або звільнення кого-небудь з членів Кабміну.

Також Гончарук просить заборонити винесення на голосування порядку денного, в якому міститься питання про відставку прем’єра і будь-кого з міністрів, заборонити винесення на голосування безпосередньо питання про відставку прем’єра та інших членів уряду, і оголошувати результати голосування з цього питання.

Реклама

Залишити коментар