Запобіжний захід голові Чернівецької облради Мунтяну залишили без змін

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила в силі запобіжний захід у вигляді понад 10 млн гривень застави для голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна, якого підозрюють в отриманні хабаря за сприяння в передачі в оренду оздоровчого комплексу.

Про це  повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу суду.

“Апеляція ВАКС відмовила у задоволенні як скарги прокурорів САП щодо застосування до підозрюваного більш суворого запобіжного заходу, так і скарги адвоката про скасування обраного запобіжного заходу та застосування до підзахисного запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід у вигляді застави в розмірі понад 10 млн грн голові Чернівецької обласної ради Івану Мунтяну, якого підозрюють в отриманні 180 тис. доларів хабаря.

Також, ВАКС залишив Мунтяна на посаді голови Чернівецької облради.

Як повідомлялося, голові Чернівецької облради повідомлено про підозру в отриманні 180 тис. доларів хабаря.

Слідством встановлено, що у липні минулого року очільник Чернівецької облради висловив прохання одному із підприємців Чернівецької області надати йому неправомірну вигоду у сумі 400 тис. доларів за сприяння в передачі в оренду оздоровчого комплексу.

Реклама

Залишити коментар