На засіданні РНБО обговорили атаку бойовиків на українські позиції

Сьогодні, 18 лютого, відбулось засідання ради національної безпеки і оборони України, на якому розглядалось чотири ключові питання. Одне з них – атака на українські позиції поблизу Золотого, що відбулась у вівторок.

Про це заявив на брифінгу в ОП секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, передає УНН.

“Сьогодні відбулось засідання ради національної безпеки і оборони України, на якому розглядалось чотири ключові питання. Перше питання – це ситуація, яка відбулась сьогодні на території частини Донецької і Луганської області на лінії зіткнення”, – сказав Данілов.

Глава Генштабу Руслан Хомчак в ході брифінгу повідомив про те, що противник з 10:00 запросив режим тиші. Також він розповів про те, що в ході бою один український військовий загинув, троє отримали поранення, а двоє – контузію. З боку бойовиків – четверо загиблих, шестеро поранених. За його словами, всі українські позиції знаходяться під контролем ЗСУ.

Обговорювати й ухвалювати рішення про подальші кроки влада буде сьогодні на засіданні РНБО. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у своєму Telegram-каналі.

Реклама

Залишити коментар