Усунутий мер Новодністровська судиться за поновлення на посаді

Усунутий з посади міського голови Новодністровська Чернівецької області Анатолій Болдашев подав судовий позов до Новодністровської міськради, вимагаючи скасувати рішення про дострокове припинення його повноважень.

Про це йдеться у відповідній судовій ухвалі Чернівецького окружного адміністративного суду, повідомляє molbuk.ua.

Зазначається, що Болдашев звернувся в суд з позовом до міської ради, в якому просить визнати протиправним і скасувати рішення від 18 грудня 2019 року “Про дострокове припинення повноважень Новодністровського міського голови Анатолія Болдашева”.

Крім того, усунутий з посади міського голови просить суд поновити його на посаді мера Новодністровська з 18 грудня 2019 року.

Також він просить суд стягнути з міської ради на свою користь суму середнього заробітку за час вимушеного прогулу, починаючи з 18 грудня 2019 року по день прийняття судом рішення про поновлення на посаді.

В ухвалі зазначено, що підготовче засідання було призначене на 7 лютого 2020 року. Наступне судове засідання у цій справі відбудеться 14 лютого о 14.00.

Нагадаємо, 18 грудня минулого року в Новодністровську депутати міської ради достроково відправили у відставку міського голову Анатолія Болдашева.

Реклама

Залишити коментар