Укрпошта тимчасово призупинила прийом посилок у Китай

Укрпошта з середи, 12 лютого тимчасово призупинила прийом всіх видів відправлень у Китай

Про це повідомили у пресслужбі Укрпошти, передає Укрінформ.

Всі відправлення в Китай, прийняті до вівторка, 11 лютого, будуть доставлені, але загальні терміни доставки поштових відправлень можуть бути змінені. З середи, 12 лютого їх прийом тимчасово призупинено.

В Укрпошті заявили, що ніяких заборон з боку Національної пошти Китаю поки немає, але через значне скорочення більшістю авіакомпаній рейсів у Китай на невизначений термін, прийом всіх видів відправлень в цю країну тимчасово призупинено.

Також Укрпошта попередила про можливе збільшення термінів транзиту поштової кореспонденції і посилок між Україною та Китаєм через значне скорочення рейсів більшістю авіакомпаній.

Раніше в Укрпошті заявили, що смертельний коронавірус з Китаю не передається через товари.

За останніми даними, число жертв нового коронавірусу Covid-19 в Китаї досягло 1 113 осіб. Загальна кількість хворих перевищила 45,1 тисяч осіб.

Більшість випадків захворювання і летальних випадків зафіксовано в центральній провінції Хубей, де цей вірус був вперше виявлений в грудні 2019 року.

Перший випадок зараження коронавірусом Covid-19 був зареєстрований в китайському місті Ухань 31 грудня 2019 року. Тільки через тиждень влада Китаю підтвердила, що мова йде про новий вірус.

Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила міжнародну надзвичайну ситуацію в сфері охорони здоров’я в зв’язку з поширенням коронавірусу.

Реклама

Залишити коментар