У Києві протестують міжнародні перевізники – ЗМІ

На в’їзді до Києва протестують міжнародні перевізники. Вони повністю заблокували одну зі смуг Бориспільської траси, припаркувавши фури.
Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на 112 Україна.
Водії вантажівок показують своє невдоволення багатоденними простоями на кордоні, недостатньою кількістю дозволів на міжнародні автомобільні перевезення.
“Рух на в’їзді до Києва з боку Бориспільської траси зараз частково ускладнено, тому що одну зі смуг транспорту повністю заблокували вантажівки. Зараз їх тут понад півсотні, проте машини досі продовжують з’їжджатися, це представники міжнародних автоперевізників України”, – йдеться в повідомленні.
Також за інформацією Київ Оперативний, рух складнений на всіх в’їздах до Києва, зокрема, на Одеській трасі.

Також зараз кілька десятків тягачів страйкують на вулиці Грушевського біля Кабміну.

Протестувальники також вважають, що електронна програма бронювання дозволів на міжнародні автомобільні перевезення, яка запрацювала з січня цього року, є недосконалою. Водії вважають, що через цю програму утворилися багатоденні черги на кордоні і скоротилася кількість міжнародних рейсів більш ніж на 5 тис. Внаслідок цього люди недоотримують зарплату, а автоперевізники розривають з міжнародними партнерами контракти, тому що не можуть доставляти свої товари в термін.

Водії вимагають звільнення міністра інфраструктури і рішучих дій від прем’єр-міністра.

Фото – korrespondent.net

Реклама

Залишити коментар