У Чернівцях поліціянти викрили кишенькового злодія

Під час проїзду в громадському транспорті правопорушник викрав у пасажирки гаманець з грошима та особистими речами.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Відпрацьовуючи територію Чернівців, співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області помітили підозрілого чоловіка, який поспіхом покинув маршрутний автобус. Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у 30-річного чернівчанина жіночий гаманець, походження якого порушник не міг пояснити. Правоохоронці з’ясували, що зловмисник викрав його у 21-річної жительки Чернівців, з якою їхав в одному автобусі. У гаманці знаходилися гроші потерпілої, банківські картки та особисті речі.

Для документування злочину на місце події викликали слідчо-оперативну групу Чернівецького відділу поліції. Правоохоронці опитали правопорушника, потерпілу та очевидців злочину, а також вилучили речові докази. Зловмисник і раніше потрапляв у поле зору поліції за скоєння кримінальних правопорушень.

За вказаним фактом слідчі Чернівецького відділу поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування, речові докази направлено на експертизу.

Реклама

Залишити коментар