Смертельна різанина на Гравітоні: суд відпустив підозрюваного у вбивстві

У Чернівцях суд відпустив з-під варти Руслана Агазаде, який підозрюється у вбивстві 21-річного чоловіка на Гравітоні влітку 2019 року.

Про це йдеться у судовій ухвалі. Першотравневий районний суд 23 січня відмовив у задоволенні клопотання прокурора про продовження строку тримання обвинуваченого під вартою.

Водночас суд вирішив задовольнити клопотання захисника щодо зміни запобіжного заходу обвинуваченому на домашній арешт.

Таким чином, Першотравневий райсуд вирішив застосувати до обвинуваченого запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешті із застосуванням електронних засобів контролю терміном на два місяці – до 22 березня 2020 року.

Окрім того суд поклав на обвинуваченого обов’язки: заборонити покидати своє місце проживання цілодобово; прибувати до суду за першою вимогою; повідомляти прокурора та суд про зміну місця проживання; не залишати межі Чернівців без дозволу прокурора чи суду; заборонити обвинуваченому в будь-якій спосіб спілкуватись з потерпілими та свідками по кримінальному провадженню; носити електронний засіб контролю.

Також у рішенні вказано, що ухвала щодо зміни запобіжного заходу підлягає негайному виконанню після її оголошення, а обвинувачений негайно звільняється з-під варти. Водночас ухвалу можна оскаржити в апеляційному порядку протягом тижня з дня її проголошення.

Нагадаємо, внаслідок масової бійки з різаниною на Гравітоні 3 серпня кілька людей отримали ножові поранення. Через отримані травми загинув 21-річний чоловік.

Реклама

Залишити коментар