Поліцейські Буковини розкрили низку крадіжок

У Чернівцях, Кіцманському, Кельменецькому та Герцаївському районах правоохоронці встановили осіб, причетних до заволодіння чужим майном. Наразі тривають досудові розслідування та встановлюється сума завданих збитків.

Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Отримавши повідомлення про крадіжку товарів з магазину мобільного зв’язку, слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції одразу виїхала на місце події. Правоохоронці опитали можливих свідків і очевидців вказаного злочину, переглянули записи камер відеоспостереження та встановили крадія. Ним виявився 25-річний місцевий житель. Чоловік і раніше потрапляв у поле зору поліції за вчинення аналогічних злочинів.

Ще одну крадіжку з магазину розкрили поліцейські Кельменецького відділу поліції. Двоє 15-річних жителів району викрали з місцевого магазину електроніки цифрову техніку.

Ще три випадки заволодінням чужим майном розкрили співробітники Кіцманського відділу, Герцаївського та Шевченківського відділень поліції.

Оперативники Шевченківського відділення поліції встановили, що 27-річний житель Путильського району викрав у постояльця одного із хостелів Чернівців мобільний телефон.

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції Кіцманського відділу поліції викрили 24-річного жителя села Мамаївці, який проник до будинку свого односельця та заволодів мобільним телефоном і грошима.

Ще одного крадія викрили співробітники Герцаївського відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що 24-річний житель села Мала Буда викрав у односельця 200 літрів палива.

Нагадуємо, відповідно до Кримінального кодексу України вказані дії кваліфікуються, як тяжкі злочини. За вчинення крадіжок зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Реклама

Залишити коментар