Мер Чернівців Каспрук ще раз підтвердив що таки звільнить Бешлея

“День-два і Бешлей піде в реальну опозицію. Працювати будуть інші люди” – Каспрук.

Сьогодні на брифінгу у міській раді Чернівецький міський голова вкотре розкритикував діяльність директора департаменту ЖКГ Володимира Бешлея і пообіцяв звільнити його вже найближчим часом.

Зокрема, йшлося про незакінчений ремонт проспекту Незалежності, про прибирання доріг та про те, що перевізники у місті працюють без договорів. Це все, за словами мера, результат незадовільної роботи чиновника.

“Я думаю, що день-два і Володимир Васильович піде в реальну опозицію. Нехай готується до виборів, критикує мера і все решта. Працювати будуть інші люди”, – заявив Олексій Каспрук.

Також Каспрук повідомив, що не виключає повторної спроби депутатів міськради позбавити його повноважень. Про це свідчить риторика депутатів на сесії, коли стало відомо, що Бешлею загрожує звільнення.

“Всі годуються з департаменту (департаменту ЖКГ – ред.). Хто дороги робить без тендерів, хто своїх повлаштовував друзів, помічників, племінників на комунальні підприємства”, – сказав мер.

“Якщо ви, хлопці, робите, “мутите”, “дерибаните”, а я за це нестиму відповідальність? Я готовий, але без вас”, – додав Каспрук.

 

Реклама

Залишити коментар