Український гурт STELSI презентує кліп на пісню “То не То”

Відомий український музичний колектив 24 січня презентує свою нову відеороботу на свіжу, драйвову та вже традиційно колоритну для STELSI композицію «То не то».
Про це учасники гурту повідомили кореспонденту телеканалу ТВА.
Музиканти переконані, що яскраві кадри кліпу, які були зняті на великій кількості локацій, у поєднанні з автентичними електро-фольковими ритмами, перенесуть шанувальників української музики у нові небачені сфери.
“Все наше життя схоже на кіно, залишилось тільки додати спецефектів, у цьому й полягає ідея нової композиції та кліпу”, – говорить фронтмен STELSI Олексій Кухарський.
“Ми просто порівняли, як невидимий очам глядачів “бекстейдж”, кінематографічні прийоми, зміна декорацій та підбір головних героїв схожі з тим буденним життям, сюжет і сценарій якого створює кожен з нас. Тематично ця пісня – про симбіоз кіномистецтва із реальним життям та його “спецефектами”, – додає музикант.
 
За словами творців кліпу, нова відеоробота створена у досить оригінальному й нестандартному форматі, і є новаторством не тільки для України, а й для світового медіапростору.
 
Переконатися в цьому всі бажаючі зможуть уже в цю п’ятницю, 24 січня, у пабі RePublic, де в рамках презентації кліпу, гурт STELSI подарує своїм шанувальникам ще й драйвовий концерт. Також новий відеокліп буде доступний для перегляду на Youtube каналі гурту STELSI та офіційних сторінках в соцмережах.

Реклама

Залишити коментар