СБУ у центрі Чернівців провела антитерористичні навчання

Спеціальні антитерористичні навчання провела Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Чернівецькій області на базі обласної державної адміністрації, повідомляє пресслужба УСБУ в Чернівецькій області.

Завданням тренувань була перевірка готовності всіх суб’єктів боротьби з тероризмом до протидії можливим диверсійним загрозам та підвищення рівня взаємодії під час проведення антитерористичної операції.

У заходах, що відбулися в умовах максимально наближених до реальних, взяли участь підрозділи СБУ, Нацполіції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, представники органів державної влади і місцевого самоврядування.

Учасники відпрацювали систему оповіщення, алгоритм евакуації працівників адмінбудівлі, мешканців прилеглих житлових будинків та офісних приміщень, а також можливості використання безпілотних літальних апаратів під час проведення спеціальних операцій.

Після завершення навчань Координаційна група АТЦ проаналізувала перебіг тренувань та визначила ключові напрямки і завдання для подальшого вдосконалення взаємодії всіх суб’єктів боротьби з тероризмом.

Реклама

Залишити коментар