Стало відомо, коли FlixBus запустить маршрути до Чернівців – МБ

Автобусні маршрути з Чернівців європейський перевізник FlixBus планує запустити у першому півріччі 2020 року.

Про це в інтерв’ю molbuk.ua повідомив директор FlixBus в Україні та Польщі Міхал Леман.

Зокрема, керівник компанії нагадав, що торік, коли FlixBus лише починала свій розвиток в Україні, він називав Чернівці одним з пріоритетних напрямків по Україні.

“Ми і досі дотримуємось тієї думки, що Буковина – регіон з високим потенціалом для автобусних перевезень. Ми плануємо оголосити маршрути з Чернівців вже у першому півріччі 2020 року, але поки що я не можу назвати, які напрямки це будуть”, – сказав М. Леман.

“На нашу думку, Чернівці мають потенціал не тільки з точки зору населення, яке подорожує, але і як туристично привабливе місце, в тому числі для туристів з-за кордону. FlixBus вже має розвинену мережу у сусідних країнах – Польщі, Угорщині, Румунії, а загалом 2500 міст у 30 країнах світу, – тому коли ми матимемо лінії до Чернівців, ними будуть їздити не тільки українці, а й європейці”, – повідомив директор FlixBus в Україні та Польщі.

Водночас, на запитання журналіста, скільки орієнтовно коштуватиме квиток на рейс із Чернівців, Міхал Леман дав таку відповідь:

“Якщо говорити загалом про цінову політику, то ціна на квитки на один і той самий рейс у FlixBus може змінюватись і залежить від ряду показників – наскільки заздалегідь пасажир купує квиток, на яку дати чи день тижня, а також скільки вже продано квитків на конкретний автобус. Загалом система побудована таким чином, щоб ті, хто прагнуть купити квиток якнайдешевше, могли це зробити – якщо вони будуть планувати свою поїздку заздалегідь та будуть гнучкими щодо дати від’їзду”.

Окрім того, Міхал Леман розповів, від чого залежить запуск рейсів з Чернівців.

“Наша мета – щоб якомога більше людей мали можливість побачити світ за допомогою доступних, комфортних та екологічних подорожей, тому ми прагнемо побудувати якомога ширшу мережу автобусних ліній. Водночас, запуск кожної лінії – це дуже ретельний процес. Щоразу це фактично старт окремого проекту разом з місцевим перевізником, який має забезпечити високі стандарти послуг, заявлені нашою компанією, а лінія має бути прибутковою. Тому ми дуже ретельно обираємо і плануємо наші лінії, аналізуємо їх перпективність і грунтовно готуємось до запусків”, – повідомив директор FlixBus в Україні та Польщі.

Реклама

Залишити коментар