Водіїв попередили про туман та ожеледицю в багатьох регіонах України

Автомобільні дороги в Україні сьогодні вранці у більшості областей сухі, на Прикарпатті – засніжені, місцями спостерігається ожеледь, на деяких перевалах – сніжно. Проїзд основними дорогами забезпечено.

Про це повідомляє з посиланням на пресслужбу Укравтодору УНН.

“Станом на 6:00 17 січня на всій території країни без опадів, місцями тумани у більшості західних та ряду північних областей. Покриття на дорогах державного значення у більшості областей сухе; у Івано-Франківській області місцями засніжене, місцями ожеледь у Дніпропетровській, Рівненській, Херсонській та Запорізькій областях”, – вказали дорожники.

Також зазначається, що на перевальних ділянках доріг без опадів. Стан покриття в основному сухий, на Вишківському перевалі місцями засніжене.

“На дорогах державного значення виконуються роботи з обробки покриття протиожеледними матеріалами. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів в русі не зафіксовано”, – додали дорожники.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 265 одиниць техніки та 347 робітників.

Реклама

Залишити коментар