Поліцейські у Чернівцях затримали наркоторговця

Працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Чернівецькій області спільно з спецпідрозділом «Корд» та працівниками Шевченківського відділення поліції затримали 29-річного місцевого мешканця, який займався збутом марихуани. Затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У Чернівцях зловмисник намагався продати згорток із наркотичною речовиною. Крім того, під час обшуку у нього вдома правоохоронці виявили та вилучили поліетиленовий пакет із марихуаною вагою приблизно 1 кілограм, металеве сито із залишками речовини рослинного походження та грошові кошти отримані злочинним шляхом.

Співробітники поліції направили вилучену речовину на експертизу.

На підставі доказів, слідчі затримали правопорушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

 

Реклама

Залишити коментар