Поліція встановила особу, причетну до смертельної ДТП на Хотинщині

Нагадаємо, що 1-го січня у селі Шилівці Хотинського району невідомий водій здійснив наїзд на 53-річного місцевого жителя та залишив місце автопригоди. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці події.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час проведення досудового розслідування та слідчо-розшукових заходів правоохоронці розшукали та вилучили автомобіль, а також встановили водія, причетного до вчинення вказаної дорожньо-транспортної пригоди. Ним виявився 34-річний житель міста Чернівці.

Правоохоронці встановили: скоївши ДТП зі смертельними наслідками, порушник наступного дня разом зі своєю сім’єю покинув територію України, перетнувши державний кордон на іншому транспортному засобі.

Для з’ясування всіх обставин автопригоди призначено низку судово-автотехнічних, трасологічних та судово-медичних експертиз.

За вказаним фактом триває досудове розслідування в кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар