Кримські полонені будуть включені до наступного етапу обміну — представництво президента в АР Крим

У представництві президента України в АР Крим обіцяють, що кримські полонені будуть включені до наступного етапу звільнення.

Про це йдеться у повідомленні на сайті представництва.

«Цінність людського життя і водночас невідворотність покарання для злочинців, які такі життя забирали, мають бути найважливішими для нашої держави. Ми впевнені, що покарання за злочини, здійснені Російською Федерацією через своїх агентів або в Києві під час подій Революції Гідності, або ж в Криму та на території Донецької та Луганської областей і загалом України — відбудеться. Винні понесуть відповідальність», — запевнили у відомстві.

«Протягом останніх кількох днів звучали питання щодо звільнення політичних бранців, що перебувають на території окупованого Криму та РФ. Можемо впевнено заявити, що робота зі звільнення триває – сьогодні відбувся перший етап, анонсований Президентом України, на черзі наступні кроки. Кримські полонені будуть включені до наступного етапу звільнення», — повідомили у представництві президента.

«Жоден громадянин України, кримський татарин чи українець, не забутий. Боротьба за кожного нашого громадянина продовжується.

Дякуємо за внесок кожного в нашу спільну боротьбу за звільнення бранців Кремля. Спільними зусиллями звільнимо кожного і звільнимо Крим”, — підсумували у представництві.

Нагадаємо, в неділю, 29 грудня, на сході України відбувся обмін утримуваними особами між Україною і так званими «Л/ДНР».

Офіс президента України офіційно підтвердив завершення обміну полоненими на Донбасі. З полону бойовиків «Л/ДНР» повернулися 76 українців.

Реклама

Залишити коментар