На Заставнівщині поліціянти виявили чиновницю з ознаками сп’яніння

У Чернівецькій області правоохоронці виявили районну чиновницю з ознаками алкогольного сп’яніння, яка, керуючи автомобілем “Жигулі”, злетіла у кювет.

Про це повідомляє сайт Буковина. Онлайн

Зазначається, що інцидент стався 28 грудня.

“Сьогодні під час патрулювання міста та прилеглих територій, групою реагування патрульної поліції Заставнівщини було виявлено автівку що злетіла в кювет. Під час огляду місця події, поліціянти помітили у водійки ознаки алкогольного сп’яніння, на прохання поліцейських пройти процедуру освідчення на стан сп’яніння, водійка категорично відмовилась, що було задокументовано правоохоронцями”, – йдеться у повідомленні.

Видання зазначає, що водійка є працівницею Заставнівської районної державної адміністрації та на даний час перебуває на посаді завідувача сектору опіки та піклування з питань захисту прав дитини служби у справах прав дитини Заставнівської РДА.

Водночас у прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області повідомили про зафіксований випадок, де на водійку склали адміністративні матеріали за ст.130 Кримінального кодексу України (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). Також у поліції додали, що жінка відмовилась проходити освідчення на стан алкогольного сп’яніння.

Реклама

Залишити коментар